AGENDA – DAY 1

Торіс	Description	Time (CST)
Welcome Session	Welcome message	8:30 AM - 8:40 AM
Training Center Introduction & Housekeeping	A short tutorial of how-to login into and navigate the WellSky Training Center. Go over today's housekeeping items and agenda.	8:40 AM - 8:55 AM
Roadmap – What is on the horizon?	This session may include issues that have been bugging you and how WellSky can help you. Rollup Patches - did you miss something? What is coming down the pipeline.	9:00 AM - 9:45 AM
Break (15 minutes)		9:45 AM - 10:00 AM
EPIC/WellSky Presentation	Topic coming early May!	10:00 AM - 10:45 AM
Break (15 minutes)		10:45 AM - 11:00 AM
Troubleshooting 101	This session will be a dual session with Support and Implementation to help with problems that you may encounter.	11:00 AM - 12:00 PM
Lunch (1 hour		12:00 PM - 1:00 PM
Emergency Issue/Kits – A How-To on Configuration	This session will cover the new functionality and configuration of the 2023 R1 release of the Emergency Issue and Kits features.	1:00 PM - 1:45 PM
Break (15 minutes)		1:45 PM - 2:00 PM
Unit Antigen Configuration	This session will explore the updated Unit Antigen functionality including instrument interfacing. Included in this session will be a review of the basics of the new Antigen testing worksheet design.	2:00 PM - 2:45 PM
Break (15 minutes)		2:45 PM - 3:00 PM
Configuration ABC's in WellSky Transfusion	This session will cover the configuration of blood products that will include two builds: Reconstitution of RBCs and SD Plasma products. Additionally, to address a few product configuration issues commonly encountered and to present those issues in an interactive "sleuth/clue" style presentation. The audience will be allowed to participate with resolving issues from a multiple-choice list of resolutions.	3:00 PM – 4:30 PM

¹Please note the schedule is subject to change. Please check <u>WellSky Transfusion Training Summit - 2024</u> for the latest schedule.

AGENDA – DAY 2

Торіс	Description	Time (CST)
Welcome & Housekeeping	Welcome message & Review today's agenda	8:45 AM - 8:55 AM
The Truth about Truth Tables	Script Modification	9:00 AM - 9:45 AM
Break (15 min)		9:45 AM - 10:00 AM
Report Writing – Walkthrough	This session will include a guided walkthrough of building a report from the ground up. Participants will have the opportunity to respond to a real-time survey and vote on a report they would like to see created from scratch.	10:00 AM - 10:45 AM
Break (15 minutes)		10:45 AM - 11:00 AM
Report Writing – Q&A	This session will be a continuation of the previous session and include a Q&A to further explore SQL Report Writing. This report will be made available to all participants following the Training Summit for uploading into their own environments.	11:00 AM - 12:00 PM
Lunch (1 hour)		12:00 PM - 1:00 PM
Support Topics	This session will cover the Support Hub and the most recently published Knowledge Based Articles	1:00 PM - 1:45 PM
Break (15 min)		1:45 PM - 2:00 PM
Interface Configuration	This session may include Troubleshooting and Rhapsody Kitting 2023 R1	2:00 PM - 2:45 PM
Break (15 min)		2:45 PM - 3:00 PM
Quality & Compliance	Managing Audits and Inspections with WellSky Quality and Compliance	3:00 PM - 4:00 PM
Panel Q&A	Last chance to ask questions of any of the presenters	4:00 PM - 4:30 PM

¹Please note the schedule is subject to change. Please check <u>WellSky Transfusion Training Summit - 2024</u> for the latest schedule.